Din lokale sparrings- partner, når det gælder dit syn

Hos os kan du bestille tid til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Book tid online

Er du til flere par briller/solbriller? Så er Eyedeal lige noget for dig. Se vores Eyedeal tilbud i bunden af siden :)

Køb dine briller hos Brande Brillecenter

Vi er din lokale brilleforretning i Brande. Brande Brillecenter har siden 1990 hjulpet vores lokale med briller og kontaktlinser, og hos os bliver du altid mødt af autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere, der står klar til at hjælpe dig og dit syn.

Hos Brande Brillecenter har vi ikke kun en stor passion for briller, men også for design og stil. Er du typen, der godt kan lide selv at sætte et personligt præg på din brille? så har vi et stort udvalg af håndplukkede stel

Synsprøver og kontaktlinser

Hos os får du det hele med. Vi hjælper dig til det rette valg, om det handler om briller, kontaktlinser, briller til børn, læsebriller, skærmbriller eller andre behov.

Hos os får du også hjælp, hvis du har problemer med tørre øjne – det har en tredjedel af den voksne befolkning. Vi vejleder dig til det rette valg, så du kan afhjælpe gener som irritation, træthed, svie eller følelsen af sandkorn i øjnene.

Læs mere

CBA CS823 CO1
Bellinger LESS Ace 2418
Belinger Eo7 Atticus
Bellinger Peace 2 C.302
CBA CS824 CO9
Bellinger Eo7 Beacon

Uddannede og fagligt stærke optikere

Vi sætter en stor ære i at kunne give vores kunder en professionel vejledning og de bedste resultater. Vores team består af uddannede og fagligt stærke optikere, som alle har stor erfaring i branchen. Vi sørger for, at vi altid er opdateret på den nyeste teknologi og smarte arbejdsmetoder. Derfor tager vi løbende videreuddannelser og kurser, der kan hjælpe os med at forbedre os. Når vi udfører synsprøver, bruger vi branchens nyeste og mest avancerede udstyr, så du kan være sikker på at få den helt rigtige behandling.

Stærkt lokalt alternativ
Vi tager os tid til at lære dig at kende, så vi kan finde netop den løsning, der passer til din personlighed og livsstil.
Høj faglighed
Vi sætter en stor ære i at kunne give vores kunder en professionel vejledning og de bedste resultater.
Vores udvalg
Hos os finder du en verden af spændende mærker og et brillesortiment, som du ikke finder andre steder.
Godt humør
I vores butik vil du blive mødt af vores stærke team. Vi nyder at få besøg af kunder, og det afspejler sig i vores gode humør.

Spændende brillesortiment til konkurrencedygtige priser

Hos os finder du en verden af spændende mærker og et brillesortiment, som du ikke finder andre steder. Vi er en del af optikerkæden Optikteam, hvilket giver os mulighed for at købe produkter ind til konkurrencedygtige priser. Selvom vi er en del af Optikteam, er vi en selvstændig butik. Det betyder, at vi ikke er bundet af, at vi kun må tilbyde nogle bestemte pakkeløsninger. Vi kan derimod selv sammensætte de løsninger, vi synes fungerer bedst for vores kunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev