Bedre syn med kontaktlinser fra Brande Brillecenter

Kontaktlinser er nemme og praktiske i hverdagen. Det tager lidt tid at tage dem på om morgenen og at rense dem om aftenen, men derudover er de nemme at bruge hele dagen. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de falder af ved en pludselig bevægelse, eller om de dugger til i et varmt lokale. Linser med styrke er for dig, der gerne vil have en så ubesværet hverdag som muligt.

Få et klarere syn hos optiker i Brande

Ønsker du at få kontaktlinser, skal du have foretaget en synsprøve. Her afgør optikeren, hvorvidt dine øjne egner sig til at bruge linser. Vi hos Brande Brillecenter har meget erfaring med både briller og linser, hvis du har brug for at få lavet en synsprøve. Vi rådgiver dig også om brugen af linser og hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig. På den måde er både du og vi sikre på, at du får det bedst mulige syn.

Overvej en kombination af briller og kontaktlinser

De fleste mennesker, der har brug for hjælp til at se bedre, bruger enten briller eller kontaktlinser. Det er ikke altid, at folk tænker over, at de kan kombinere de to mulighed. I mange henseende giver det dog god mening at bruge både linser og briller – dog ikke på samme tid. Der er en række fordele ved at have begge ting. Du kan:

  • Bære brillelooket i visse sammenhænge eller til det helt rigtige outfit
  • Bruge linser, hvis du skal dyrke motion eller for en nemmere hverdag
  • Hurtigt snuppe brillerne fra natbordet en langsom søndag morgen

Som optiker i Brande kan vi guide dig, så du får det mest optimale syn og dækket dine behov. Det gælder også, hvis du både vil have kontaktlinser og et sæt reservebriller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev