Brande Brillecenter hjælper dig med synstræning

Problemer med dit samsyn har stor betydning for, hvor optimalt dit syn fungerer. Hvis øjnene ikke kan arbejde sammen, kan det give problemer med blandt andet læsning, hovedpine, træthed i øjnene og nedsat koncentrationsevne. Kort sagt vil det for mange mennesker være rigtig irriterende og trættende. Heldigvis kan du med et dybdegående træningsprogram træne dine øjne bedre. Sådan et syntræningsprogram kan vi hos Brande Brillecenter hjælpe dig med at tilrettelægge og følge.

Synstræning og samsynsproblemer

Hos Brande Brillecenter tilpasser vi programmet for din synstræning til dig og dine behov. Det er dermed dit problem eller udfordring, der er i fokus. Afhængig af problemet kan træningen hjælpe dig med at opnå:

  • Bedre læsefærdigheder
  • Bedre motorik
  • Bedre koncentrationsevne
  • Bedre balance

Ved træningen kommer du til at arbejde med øjenbevægelser. Det betyder, at begge dine øjne fx skal trænes til på samme tid at kunne følge et objekt, der bevæger sig.

Praktiske øvelser og vejledning hos din optiker i Brande

Som optiker i Brande hjælper vi dig med at skræddersy et træningsprogram, der kan afhjælpe dine problemer med samsyn. Fordi det hele kommer an på dit specifikke problem, og hvordan vi kan hjælpe dit syn bedst muligt, er det svært på forhånd at sige noget om forløbets varighed. Det bliver aftalt indbyrdes med din optiker.

Når du starter på et synstræningsprogram, skal du både igennem:

  • Hjemmeøvelser
  • Øvelser og vejledning hos din optiker

En stor del af synstræningen har du dermed selv ansvaret for derhjemme. Hvis du følger træningsforløbet og bruger de afsatte 15-30 minutter om dagen på øvelserne, vil du hurtigt kunne mærke en forskel. Din optiker følger dig selvfølgelig igennem forløbet for at sikre sig, at alt går godt. De færreste har efter et træningsforløb ikke brug for mere træning.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev