Få dansk design briller hos Brande Brillecenter

Dansk design er kommet for at blive inden for alle designbrancher, og det er bestemt også tilfældet inden for brillemoden. I dansk design briller mødes kvalitet og design på flotteste vis. Det vil vi gerne værne om hos Brande Brillecenter. Derfor har vi altid flere valgmuligheder på hylderne til dig, der sætter pris på god håndværksmæssig kvalitet og en flot brille.

Fleye

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Mærk den danske kvalitet og design hos optiker i Brande

Hos Brande Brillecenter forhandler vi mange brillemodeller af kendte, dansk designere lige fra Fleye med sit skandinaviske, lette udtryk til Thomsen Eyewear, hvis briller blander det originale med det moderne. Uanset din stil vil der helt sikkert være en dansk design brille til dig iblandt de mange flotte valgmuligheder. Måske får du ligefrem svært ved at beslutte dig for et enkelt sæt briller.

Hvis du er på udkig efter et nyt sæt briller, og du ligesom os elsker danske design briller, er det en god ide at tænke nærmere over, hvordan du gerne vil have:

  • Stellet
  • Formen på brillen

Med det store udvalg kan du nemlig finde mange forskellige slags briller. De adskiller sig fra hinanden i både form og farve på stellet. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om din stil og smag. På den måde kan du lettere finde den helt rigtige dansk design brille for dig uden at gå på kompromis med din personlige stil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev