Vælg solbriller med UV beskyttelse fra Brande Brillecenter

olbriller er uundværlige. Det gælder alle tidspunkter på året og med både lidt og meget sollys. Den bedste beskyttelse, du kan give dine øjne, er med et par gode solbriller med UV beskyttelse. Med solbrillerne trygt siddende på næseryggen kan du nyde frokosten i haven, bade ved stranden, solbade og stå på ski.

Du kan finde solbriller i alle afskygninger hos Brande Brillecenter.

Hvornår skal jeg bruge solbriller med UV beskyttelse?

Mange tror, at de kun skal bruge solbriller om sommeren, når solen er stærkest og står højest på himlen. Det er dog ikke tilfældet. Faktisk skal du huske at bruge solbriller med UV beskyttelse:

  • Hele året rundt
  • Især i formiddags- og eftermiddagstimerne

For nogle kan det lyde mærkeligt, men der er en god forklaring. Selv om solen er dækket af grå skyer eller kun titter frem af og til, kan lysmængden stadig godt være potentiel farlig. Derudover bliver solens stråler reflekteret i sne såvel som i tørt, hvidt sand. Det er derfor endnu en grund til, at du skal huske solbrillerne uanset årstiden. Generelt skal du tænke på lysmængden i stedet for på temperaturen, når det kommer til at beskytte dine øjne.

Når solen til gengæld skinner, skal du huske at bruge brillerne om formiddagen og om eftermiddagen. Grunden til det er, at du oftere kigger direkte på solen i disse timer, end når den står højest på himlen.

Vælg dine nye yndlingssolbriller hos optiker i Brande

Et par gode solbriller med UV beskyttelse er den bedste måde at beskytte dine øjne på mod UV-stråling. Som optiker i Brande hjælper vi dig med at finde dine næste yndlingssolbriller. Vi sørger for, at de giver dig den bedste beskyttelse året rundt, og at du ser hammergodt ud imens.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev