Flotte brillestel hos Brande Brillecenter

Brillestel findes i et stort og varieret udvalg. De mange valgmuligheder kan gøre det svært at se klart, og du kan hurtigt blive revet med. Vi hos Brande Brillecenter kan give dig flere gode tips og tricks til at finde det helt rigtige stel, der passer til din stil, din ansigtstype og dine farver.

Din ansigtsform har betydning for brillestellets form

Din ansigtsform er vigtig i forhold til valg af stel. Hvis du vælger en stelform med samme form som dit ansigt, kan udtrykket hurtigt blende sammen. Vælger du derimod den modsatte form, kan du skabe en flot kontrast mellem din ansigtstype og brillestellet. Hvis du har et overvejende aflangt ansigt, kan du med fordel udvælge et stel med bredde. Derimod klæder et ovalt, rundt eller cat-eye-formet stel personer med mere hjerteformede ansigter.

Vælg brillested ud fra dine farver hos optiker i Brande

Ligesom din ansigtsform kan have indflydelse på, hvilke briller der klæder dig, er farver også meget vigtige. Farver henviser i denne sammenhæng til både din hud- og hårfarve, men også farverne i din garderobe. Du skal nemlig være sikker på, at brillestellet passer til dig og dit tøj derhjemme.

  • Lyse hudtoner og hår passer godt sammen med naturlige stelfarver såsom rav, rosa og lysere neutrale farver
  • Lidt mørkere hud og hår passer smukt sammen med mørkere farver, jordfarver og metalfarver
  • Ved helt mørk hud og hårfarve kan kraftige farver på stellet være med til skabe en flot kontrast

Generelt passer kølige farver til køligere hudtoner, imens varme farver er et oplagt og godt valg, hvis du har en mere varm hudtone. Er du usikker på dine farver, så søg hjælp hos Brande Brillecenter. Vi har stor ekspertise på området og kan hurtigt giver dig et par gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev