Brande Brillecenter har de rigtige briller til dig

Briller kan ændre hele din stil og dit udtryk. De er placeret midt i ansigtet og er ofte det første, andre lægger mærke til. Det kræver derfor naturligvis lidt tilvænning, når du starter med at gå med brille. Men du finder også hurtigt ud af, at de rigtige brille er med til at understrege din personlige stil. Derfor skal du bruge tid på at finde de helt rigtige, der kan give dig det ønskede look.

Hos Brande Brillecenter har vi stor erfaring med briller. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde de briller, der understreger din stil og bare passer supergodt til dig og dit ansigt.

Find de briller, der klæder dig, hos Brande Brillecenter

Når du skal vælge nye briller, er det en god ide at tænke i kontraster. Der er selvfølgelig altid en undtagelse for reglen, men rådet kan i hvert fald give dig et fingerpeg i forhold til det svære brillevalg. Hos Brande Brillecenter kan du prøve de forskellige brillestile, og vi hjælper dig også gerne med at finde briller, der vil klæde dig. Vi kigger både på:

  • Dit syn
  • Din stil
  • Din ansigtsform
  • Dine farver

Smag og funktion

Ved valg af briller er dit stilønske selvfølgelig vigtigt, men stel og glas skal også passe sammen. I nogle tilfælde kan det være svært at få de to ting til at gå op i en højere enhed. Det er nemlig dit syn, der bestemmer glassets bøjning, imens glasset kan have en indflydelse på stellets tykkelse. Glas og stel kan dermed have stor betydning for, hvordan dine briller kommer til at se ud. Du skal dog ikke være bekymret. I langt de fleste tilfælde er udvalget af briller stort, så du også kan finde et sæt briller i din smag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev