Find din stil med hjælp fra Brande Brillecenter

Briller er kommet for at blive. Hvor briller før i tiden kun var nødvendigt på grund af dit syn, er det nu blevet en stor del af at være med på moden. Hos Brande Brillecenter er vi ligeså glade for briller som alle andre. Vi kan derfor ikke kun hjælpe dig med at finde den rette styrke til dine øjne, men også med rådgivning i forhold til design og stil. Med andre ord kan vi hjælpe dig med at finde din stil.

Find din stil – mellem brillemoden og din personlighed

Det er specielt ved hjælp af brillestellet, at du har mulighed for at vise omverden, hvem du er som person. Det rette stel afspejler nemlig din personlighed og din stil, men du skal samtidig også være opmærksom på følgende faktorer:

  • Din ansigtsform
  • Dine farver
  • Hvilke situationer brillerne skal bruges i

Uanset om vi snakker tøjsammensætning eller briller, er det altid en god ide at tænke i kontraster. Har du derfor blå øjne og blond eller rødblond hår, er et brillestel i fx guld eller lysebrunt super flot.

Der er ikke noget i vejen med at skæve til en modetendens inden for brilleverden, men der er bestemt heller ikke noget galt i at tilpasse den din egen stil og dit ansigt. Du skal først og fremmest være glad for brillerne og finde din stil.

Søg inspiration hos din optiker i Brande

Hos Brande Brillecenter har vi altid hylderne fyldt med brillemodens nyeste trends og tendenser. Der er derfor rig mulighed for at søge inspiration og vejledning hos os. Vi sikrer ved at kigge på din ansigtsform, din farve og ved at snakke med dig, at du får en brille, der passer til lige præcis dig. Det handler om, at du skal vælge din egen stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev