Søg hjælp til tørre øjne hos Brande Brillecenter

Tørre øjne er et stort problem for mange mennesker i Danmark. Det kan være utroligt generende i dagligdagen, og mange kan have svært ved at koncentrere sig på grund af det. Derfor er det også vigtigt, at du får hjælp til at slippe af med problemet. Der er flere gode råd, så du selv kan afhjælpe problemet, men for nogle kan det også være nødvendigt at få hjælp til tørre øjne. Vi hos Brande Brillecenter kan rådgive dig, hvis du døjer med tørre øjne.

Har du tørre øjne?

Mange mennesker døjer med tørre øjne. Det er et hyppigt problem, der især kommer med alderen. Hvis du har problemer med tørhed i øjnene, vil du oftest kunne nikke ja til følgende gener i dagligdagen:

  • Irritation
  • Træthed
  • Svie
  • Følelsen af sandkorn i øjnene

Tørhed i øjnene kan have mange årsager. Det kan fx opstå på grund af allergi og betændelse, men også hvis du bruger meget af din arbejdsdag foran skærmen. Ved især koncentreret skærmarbejde er du mere tilbøjelig til at glemme at blinke. Derved får dit øje ikke nok fugt.

Hjælp til tørre øjne hos Brande Brillecenter

Lider du af tørre øjne, kan du faktisk selv gøre en del for at afhjælpe problemet. Det er blandt andet en meget god ide at tage pauser fra skærmarbejdet jævnligt. Ellers er det altid godt at lufte ud, så indeklimaet omkring dig er så godt som muligt. Du kan endda købe grønne planter som hjælp til tørre øjne.

Hvis du ikke selv kan få brugt med tørheden, kan du også opsøge din optiker. Som optiker i Brande kan vi hjælpe dig, hvis du er generet af tørre øjne. Der findes flere øjendråber, der vil kunne hjælpe dine øjne med at opnå den fugtighed, som de mangler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev