Brande Brillecenter kan hjælpe dig med en synsprøve

Døjer du mere og mere med symptomer som vedvarende hovedpine og røde øjne? Oplever du at se dobbelt eller mangle mere lys, når du læser? Det kan være tegn på, at der er problemer med dit syn. Problemet kan klarlægges ved, at du får kontrolleret dit syn ved hjælp af en professionel synsprøve. Selv hvis du i forvejen bruger briller eller kontaktlinser, kan det være en god ide at få foretaget prøven, hvis du oplever gener og smerter. Du kan nemlig have brug for en højere styrke for at se klart igen.

Bestil tid til en synsprøve hos optiker i Brande

De fleste oplever, at synet svigter eller får andre problemer med synet på et eller andet tidspunkt i livet, fordi de mangler briller eller kontaktlinser. Opdages det tidligt, er der gode muligheder for at afhjælpe problemet, så du kan få dit gode syn igen. Af samme grund er det derfor også vigtigt, at du bestiller en tid til en synsprøve hos din optiker. Hos Brande Brillecenter kan vi kontrollere dit syn og hjælpe dig videre med eventuelle behandlingsmuligheder.

En almindelig synsprøve varer omkring 30 minutter og består af i alt 21 tests. Prøven udføres ved hjælp af:

  • Bogstavetavler
  • En phoroptor, der minder om en slags kæmpebrille med flere forskellige brilleglas
  • Spørgsmål vedrørende dit arbejdsmiljø, læsevaner og øjenproblemer

Hvad sker der efter synsprøven?

Ud fra den foretaget synsprøve vil optikeren være i stand til at bedømme, hvad der er udfordringen ved dit syn. I mange tilfælde vil løsningen på problemet være briller eller kontaktlinser med styrke. I andre tilfælde kan det dog også være nødvendigt med synstræning. Synstræning bruges som regel, hvis du har problemer med at få dine øjne til at arbejde sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev