Brande Brillecenter

Din lokale brilleforretning i Brande

Brande Brillecenter har siden 1990 hjulpet vores lokale med briller og kontaktlinser, og hos os bliver du altid mødt af autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere, der står klar til at hjælpe dig og dit syn. Kommer du forbi Brande Brillecenter møder du indehaver Hanna Damgaard Hald og medejer Ghita Beltoft, der begge er autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere.

Passion for briller, design og stil

Hos Brande Brillecenter har vi ikke kun en stor passion for briller, men også for design og stil. Derfor tager vi jævnligt på inspirationsture til forskellige messer, og med os hjem tager vi nye og smarte stel til enhver smag. Det er også din garanti for, at du hos os i Brande Brillecenter altid finder brillemodens nyeste trends og tendenser.

Vi har altid et stort udvalg af den nyeste brillemode på vores hylder, men hvis du er typen, der godt kan lide selv at sætte et personligt præg på din brille, har du mulighed for at designe dine egne briller fra f.eks Lindberg

Når du skal have valgt dine nye briller, står vi altid klar til at hjælpe. Dine briller skal passe til din personlighed og dit ansigt. Det er vigtigt for os at sikre, at du får nøjagtigt den brille, der passer til dig. Vi kigger på din ansigtsform og dine farver, og endelig får vi en s

Synsprøve og kontaktlinser

Vi hjælper dig også med professionelle synsprøver og kontaktlinser i Brande Brillecenter. Hos os får du det hele med. Vi hjælper dig til det rette valg, om det handler om briller, kontaktlinser, briller til børn, læsebriller, skærmbriller eller andre behov.

Vi starter altid med en grundig udført synsprøve og en konsultation om dine ønsker og behov for dine briller eller kontaktlinser, og ud fra det finder vi den perfekte løsning til dig. Vi tager også et billede at nethinden og har en øjenlæge til at kigge på billederne, hvis vi ser problemer i øjnene.

Hos os får du også hjælp, hvis du har problemer med tørre øjne – det har en tredjedel af den voksne befolkning. Vi vejleder dig til det rette valg, så du kan afhjælpe gener som irritation, træthed, svie eller følelsen af sandkorn i øjnene.

Kom forbi din lokale brillebutik i Brande og vær sikker på at møde en glad og servicemindet optiker, der kan hjælpe dig lige fra din første synsprøve til det endelige valg af briller eller kontaktlinser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev